Facebook Periscope’u bitirmek için düğmeye bastı

Onlarca ünlü simayı barındıran ve hayranlarının bu kişileri takip etmelerine olanak sağlayan Mention özelliğine gelen canlı yayın uygulaması da sadece ünlü simalar tarafından kullanılabilecek.Sosyal medyadaki etkisi her geçen gün artan çevrimiçi canlı yay

Facebook Periscope’u bitirmek için düğmeye bastı

Onlarca ünlü simayı barındıran ve hayranlarının bu kişileri takip etmelerine olanak sağlayan Mention özelliğine gelen canlı yayın uygulaması da sadece ünlü simalar tarafından kullanılabilecek.

Sosyal medyadaki etkisi her geçen gün artan çevrimiçi canlı yayın servisi Periscope’un başarısı Facebook’u harekete geçirdi.

Dwayne Johnson, Serena Williams, Ricky Martin, Ricardo Kakà, Jamie Oliver, Martha Stewart ve Michael Bublé şimdilik Facebook’un; “Live for Mentions” isimli özelliğinden yararlanan ünlüler oldu.

Facebook’un canlı video yayını özelliğini tüm kullanıcılara getirip getirmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Ancak şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Facebook bu özelliğini Mentions üzerinden test edip istenilen başarının yakalanması durumunda tüm kullanıcılara açık hale getirmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem