Eski TS'li ciyanetemi kurban gitti?

ABD'nin New York kentinin Brooklyn semtinde aracının arka koltuğunda ölü bulunan Amerikan asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in, cinayete kurban gitmiş olabileceği belirtildi.    New York polisi, Türk vatandaşlığına geçmeden önceki adı Michael Wright o

Eski TS'li ciyanetemi kurban gitti?
ABD'nin New York kentinin Brooklyn semtinde aracının arka koltuğunda ölü bulunan Amerikan asıllı Türk basketbolcu Ali Karadeniz'in, cinayete kurban gitmiş olabileceği belirtildi. 
 
New York polisi, Türk vatandaşlığına geçmeden önceki adı Michael Wright olan Ali Karadeniz'in kafasının arkasından darbe almış olduğunu, vücudunun da aracın arka koltuğunda çöp torbaları ile örtülmüş olduğunu açıkladı. Chicago doğumlu olan olan 2005-2006 sezonunda Türkiye'de Beşiktaş, Türk Telekom, Trabzonspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi formaları giyen Ali Karadeniz'in ölümüne ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.
 
New Jersey'de yaşayan Ali Karadeniz'den, geçtiğimiz haftasonundan bu yana haber alınamamasının ardından, polise başvurulduğu, polisin Karadeniz'in araç plakasını, plaka tarama sistemine girdiği belirtildi. Brooklyn'de görev yapan polis ekiplerinin, araç plakası tanıma sistemi ile bulduğu aracın arka koltuğunda, kafasının arkasında darbe almış ve vücudu siyah çöp torbaları ile örtülmüş olarak bulunan Ali Karadeniz'in, öldürülmüş olabileceğine ilişkin şüpheler yoğunlaştı. New York polisi, Ali Karadeniz'in cep telefonundan yaptığı görüşmelere ve girdiği internet sayfalarını araştırarak, Karadeniz'in eşcinsel ilişki bağlantısı sağlayan sitelerden birine girdiğini ve buluştuğu kişinin büyük olasılıkla Karadeniz'in katili olabileceğini açıkladı. Bipolar (manik depresyon) hastalığı olduğu bilinen Ali Karadeniz'in, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler