Eski sevgiliyle kuyumcuya tuzak kurup kaçırdılar

Adana'da hırsızlık amaçlı kiraladıkları otomobilin plakasını polise veren kuyumcuya, eski sevgiliyle tuzak kurup kaçıran 4 kişiden 3'ü yakalanarak tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya

Eski sevgiliyle kuyumcuya tuzak kurup kaçırdılar

Adana'da hırsızlık amaçlı kiraladıkları otomobilin plakasını polise veren kuyumcuya, eski sevgiliyle tuzak kurup kaçıran 4 kişiden 3'ü yakalanarak tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yunus K. (25), İsmail A. ve Musa O. (25), hırsızlık amaçlı kiraladıkları otomobilin plakasını polise söylediği için kuyumcu Hakan Dağ'ı (25) kaçırmaya karar verdi. Zanlılar önce Dağ'ın Bahçelievler Mahallesi'nde oturan arkadaşı Şeyhmus Barış'ın (18) yanına gelip "arkadaşın Hakan Dağ'ı arayıp buraya gelmesine sağlayacaksın bize yardımcı olacaksın" dediler. Barış, Dağ'ı telefonla aradı ancak Dağ telefonu açmadı. Bunun üzerine zanlılar, Barış'ı otomobile atıp darp etmeye başladı. Zanlılar, daha sonra içinde Hakan Dağ'ın da olduğu otomobil ile kuyumcunun eski sevgilisi Gamze E.'nin yanına geldi. Şahıslar, Gamze E.'den eski sevgilisini arayıp barışmak istediğini söyleyip randevu vermesini istedi. Gamze E. bunu kabul edip Dağ'ı arayarak randevu verdi. Dağ, eski sevgilisiyle buluşmaya gelince zanlılar tarafından alıkonuldu. Kuyumcu Hakan Dağ'ı ele geçiren şahıslar, Şeyhmus Barış'ı otomobilden attı. Eski sevgili ve 3 zanlı Dağ'ı otomobil ile Topalak Mahallesi tarafına götürdü. Bu arada Şeyhmus Barış, hemen polisi arayarak arkadaşının 27 BAV 93 plakalı otomobil ile kaçırıldığı ihbarında bulundu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, hemen plakadan yola çıkarak araştırma yaptı. Yapılan araştırmada otomobilin kiralık olduğu belirlendi. Polis otomobildeki GPS'den otomobilin Topalak Mahallesi'nde olduğunu tespit etti. Polis, mahallede önlem aldığı sırada otomobili mahallenin çıkışında durdurdu. Otomobilde kaçırılan kuyumcu Hakan Dağ (25) kaçıranlar Yunus K. (25), İsmail A. ve Gamze E. (19) bulunurken Musa O.'nun kaçtığı tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılar, polis merkezine götürüldü. Kuyumcu Hakan Dağ ve arkadaşı Şeyhmus Barış zanlılardan şikayetçi oldu. Dağ, hırsızlık için kiraladıkları otomobilin plakasını polise verdiği için kendisini kaçırdıklarını ve darp ettiklerini söyledi. Zanlılar ise Dağ'ın kendilerine bin 700 lira borcu olduğunu vermediği için kaçırdıklarını ileri sürdü. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem