Eşiyle tartışan kadın 11. kattan atladı

Adana'da 5 çocuk annesi bir kadın, eşiyle tartıştıktan sonra 11 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.Olay, Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'ndeki TOKİ konutları AS-2/1-A Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, Binnaz Kahraman (42) ile eşi Arsl

Eşiyle tartışan kadın 11. kattan atladı

Adana'da 5 çocuk annesi bir kadın, eşiyle tartıştıktan sonra 11 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar etti.

Olay, Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'ndeki TOKİ konutları AS-2/1-A Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, Binnaz Kahraman (42) ile eşi Arslan Kahraman arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında cinnet geçiren Binnaz Kahraman, oturduğu apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. 5 çocuk annesi kadın, eşi ve komşuları tarafından ikna edildi. Olayın ardından çiftin yakınları, aralarını düzeltmek için eve geldi. Aile, komşulara "Bu aile içi bir mesele" diyerek eve geçti. Ancak kısa bir süre sonra çift arasında tekrar tartışma çıktı. Tekrar dama çıkan Binnaz Kahraman, buradan atlayarak yaşamına son verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, Arslan Kahraman'ı ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Acı haberi alan Kahraman'ın yakınları ise olay yerine gelerek uzun süre gözyaşı döktü. Binnaz Kahraman'ın yakınları, Arslan Kahraman'ın yakınlarına tepki gösterdi.

Eşiyle tartışan kadın 11. kattan atladı

Eşiyle tartışan kadın 11. kattan atladı

Eşiyle tartışan kadın 11. kattan atladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler