Erdoğan'dan operasyon kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şah Fırat Operasyonu'nuyla ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ı, telefonla ayrı ayrı arayarak kutladığı öğrenildi.Öte yandan E

Erdoğan'dan operasyon kutlaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şah Fırat Operasyonu'nuyla ilgili Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ı, telefonla ayrı ayrı arayarak kutladığı öğrenildi.

Öte yandan Erdoğan, Şah Fırat Operasyonu'na ilişkin, "Daha önce iki defa, yeri değiştirilmiş olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu, yine uluslararası anlaşmaların bir gereği olarak yeni mekanında, bayrağımızı dalgalandırmaya ve ecdadımızın hatırasını yaşatmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem