Engelli zanlı: Keleşi anamdan daha çok seviyorum

Adana'da bazı iş yerlerini haraca bağlayan çete üyelerine yönelik operasyonda, yatağında kalaşnikof marka uzun namlulu silah çıkan engelli zanlı, "Keleş'i çok seviyorum, ona aşığım, anamdan daha çok seviyorum" dedi.Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Or

Engelli zanlı: Keleşi anamdan daha çok seviyorum

Adana'da bazı iş yerlerini haraca bağlayan çete üyelerine yönelik operasyonda, yatağında kalaşnikof marka uzun namlulu silah çıkan engelli zanlı, "Keleş'i çok seviyorum, ona aşığım, anamdan daha çok seviyorum" dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ve bazı iş yerlerini haraca bağlayan bir çeteyi belirledi. Polis, bu tespitin ardından çeteyi bir süre takibe aldıktan sonra 9 Kasım 2015 günü şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Polis şafak vakti özel harekat polisinin de katılımıyla Yüreğir, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde 16 adrese baskın yaptı. Operasyonda çete lideri A.Y. ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı.

Polisin Dağlıoğlu mahallesinde çete üyesi olan H.A.'nın evine yaptığı operasyonda şahsın bir süre önce bacağından vurulduğu için engelli olduğu görüldü. Ayrıca şahsın uyumadan önce uyuşturucu madde aldığı da tespit edildi. Polisin yatağında arama yapmak istemesi üzerine zanlı yatağının altından kalaşnikof marka uzun namlulu silahı çıkartıp polise verdi. Silahı polise verirken zanlı tepki gösterdi. Bu arada şahsın evinde çelik yelek ele geçirildi.

Polis operasyonda uzun namlulu silahın yanı sıra 5 tabanca, pompalı tüfek, balta ele geçirdi. Polis gözaltına alınan şahısları emniyete götürerek sorguya aldı. Zanlılar 4 gün boyunca sorgulandıktan "Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

"HASMIM VAR "ANNEM BANA SAKIN KELEŞ'SİZ YATMA" DEDİ"

Yatağında kalaşnikof marka uzun namlulu silahla yakalanan H.A., koltuk değneğiyle adliyeye götürüldü. H.A. basın mensuplarının neden silahla yattığını sorması üzerine, şöyle yanıt verdi:

"Evet ağabey silaha aşığım, seviyorum. Çocukluğumdan beri huy. Uzun namlulu emanet olmazsa yatamıyorum. Çünkü hasmım çok. Sağolsun Allah razı olsun devletimizden milletimizden bize yardımcı oluyor. Ama seviyorum, annem "Keleşsiz yatma oğlum" dedi. Rahmetli babam öyle söylerdi. Çok seviyorum hem de annemden daha çok seviyorum. Çünkü keleş ne zaman yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Bu sakat halimle. Seviyorum kurban olayım ona. Önce Allah'a sonra keleşe kurban olayım. Keleşsiz yatmam, ömür boyu yatmam. Allah sizi ve devletimizi başımızdan eksik etmesin."

Engelli zanlı: Keleşi anamdan daha çok seviyorum

Engelli zanlı: Keleşi anamdan daha çok seviyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler