Ekranlarda 25 Şehit Yansıması

25 şehit haberi sonrası ekranlarda vur patlasın çal oynasın.Afyonkarahisar'da askeri kışlada bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken patlama meydana geldi. Patlamada 2'si astsubay, 2'si uzman, 21'i er 25 asker şehit oldu. 4'ü asker 8 kişi

Ekranlarda 25 Şehit Yansıması

25 şehit haberi sonrası ekranlarda vur patlasın çal oynasın.

Afyonkarahisar'da askeri kışlada bulunan mühimmat deposunda el bombaları tasnif edilirken patlama meydana geldi. Patlamada 2'si astsubay, 2'si uzman, 21'i er 25 asker şehit oldu. 4'ü asker 8 kişi de ağır yaralandı.

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN

Güne acı haberle uyanan Türkiye 25 şehidine ağlarken, bu konuda televizyon kanalları yine sınıfta kaldı. Haber kanalları gelen acı haber sonrası olayla ilgili detayları ekran başındakilere aktarırken, bazı TV kanalları da yayın akışını değiştirmeyerek eğlenceye tam gaz devam etti. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Evdeki Misafir isimli eğlence programında halaylar çekilirken, TV 8'de de şehit haberlerine aldırış edilmeden şarkılar seslendirildi.

KANALTÜRK AYNI HASSASİYETİ GÖSTEREMEDİ

Bu konuda sınıfta kalan bir diğer kanal da Kanaltürk oldu. Gaziantep'teki hain saldırının ardından şehit haberlerinin gelmesiyle İpek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in annesi Melek İpek rejiyi arayarak Uçankuş isimli magazin programını yayından kaldırtmıştı. Ancak Kanaltürk'te bu sabah Afyonkarahisar'daki patlamada şehit olan 25 asker konusunda aynı hassasiyet gösterilmedi. 25 şehit haberinin geldiği dakikalarda Kanaltürk'te Alişan'ın aşk hayatı ekrana getiriliyordu. Bu esnada program sunucularının eğlenceli halleri de dikkatlerden kaçmadı.

KANALTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Kanaltürk'ten Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı bu haber üzerine yapmış oldukları açıklamada: "Yayına girene kadar Afyon'daki patlamayla ilgili henüz net bilgiler yoktu, ta ki ilerleyen dakikalara kadar. 10:35'de biten programımızı şehit haberini aldıktan kısa bir süre sonra 9:30'da bitirdik." ifadelerine yer verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler