Ege Üniversitesi'nde savaş! Ölü var...

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iki gündür süren gerginliğin büyümesiyle çıkan kavgada bir öğrenci yaşamını yitirirken, bir öğrenci bıçaklanarak ağır yaralandı. KARŞIT GÖRÜŞLÜ 300 ÖĞRENCİ BİRBİRİNE GİRDİ Ege Ünivers

Ege Üniversitesi'nde savaş! Ölü var...
Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iki gündür süren gerginliğin büyümesiyle çıkan kavgada bir öğrenci yaşamını yitirirken, bir öğrenci bıçaklanarak ağır yaralandı.
 
KARŞIT GÖRÜŞLÜ 300 ÖĞRENCİ BİRBİRİNE GİRDİ
 
Ege Üniversitesi Kampüsü'nde, karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaşanıyordu. Bugün akşam saatlerinde gerginliğin büyümesi üzerine kavga başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taş kullanıldı. Kavga sırasında 2 öğrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif şekilde yaralandı.
Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Nurullah S.'nin ise tedavisinin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kampüs içerisindeki gerginlik polisin müdahalesi ile sonlanırken, hayatını kaybeden Çakıroğlu'nun arkadaşları Ege Üniversitesi Acil önünde toplanmaya başladı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler