Ebenin cesedi bulundu

Şanlıurfa'da sevgilisiyle tartıştıktan sonra nehre atlayarak intihar ettiği iddia edilen ebenin cesedi, 3 gün sonra bulundu.İddiaya göre, Kahta Devlet Hastanesi yeni doğan ünitesinde görevli ebe Özgül Taş (27), erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra minibüs

Ebenin cesedi bulundu

Şanlıurfa'da sevgilisiyle tartıştıktan sonra nehre atlayarak intihar ettiği iddia edilen ebenin cesedi, 3 gün sonra bulundu.

İddiaya göre, Kahta Devlet Hastanesi yeni doğan ünitesinde görevli ebe Özgül Taş (27), erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra minibüse binip Fırat köprüsüne giderek nehre atlayıp intihar etti. Suda kaybolan genç kızın cesedini arama çalışmaları 3 gün sürdü. 3. günün sonunda ceset dalgıçlar tarafından 6 kilometre sürüklenmiş halde bulundu. Sudan çıkartılan ceset, Bozova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin otopsinin ardından ailesine teslim edileceği ve Adıyaman'da defnedileceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ebenin cesedi bulundu

Ebenin cesedi bulundu

Ebenin cesedi bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler