(Düzeltme) Gece Kulübünde Cinayet

Bursa'da bir gece kulübünde erkek arkadaşı tarafından kafasına bir el silahla ateş edilen İstanbullu kuaför, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilg

(Düzeltme) Gece Kulübünde Cinayet

Bursa'da bir gece kulübünde erkek arkadaşı tarafından kafasına bir el silahla ateş edilen İstanbullu kuaför, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Beykoz ilçesinde oturan 32 yaşındaki Sonay Demir, kardeşi Songül Demir (30) birlikte Bursa'ya gezmeye geldi. Sonay Demir, kardeşi ve erkek arkadaşı Güray U. (43), Orhangazi'deki bir gece kulübüne gitti. Sonay Demir ile Güray U., birlikte alkol alarak eğlenmeye başladı. Daha sonra aralarında bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma sonucu belindeki ruhsatsız silahını çıkaran Güray U, kız arkadaşı Sonay Demir'in kafasına dayayarak bir el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Sonay Demir, gece kulübündeki çalışanlar tarafından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Demir, buradan Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ablası Sonay Demir'in istanbul'da 5 yıldır kuaförlük yaptığını ve güzellik salonu olduğunu belirten kardeşi Songül Demir'in, "İstanbul'dan eğlenmek için ablamla beraber Bursa'ya geldik. Benim daha önce tanışmadığım ablamın erkek arkadaşı Güray U., bizi Orhangazi'deki bir gece kulübüne götürdü. Burada eğlenirken, ablam ile arkadaşı arasında benim de bilmediğim bir sebeple tartışma çıktı. Gürültüden neler konuştuklarını bilmiyorum. Daha sonra Güray U., dışarıya çıkıp geldi. Ablam sandalyede otururken, ben de ona artık gitmemiz gerektiğini söyledim. O sırada Güray U., yanımıza geldi, nereden çıkardığını görmediğim silahı ablamın kafasına dayayıp ateş etti. Ablam yere düştü. Hastaneye kaldırılan ablam hayatını kaybetti" şeklinde polise ifade verdiği öğrenildi.

Bursa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Demir'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Orhangazi jandarması tarafından olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(Düzeltme) Gece Kulübünde Cinayet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem