Dünyaca ünlü şarkıcı Türk oluyor

 Ankara Büyükşehir Belediyesi geçen ay bir festival düzenlemiş ve Lübnan’ın sevilen kadın şarkıcılarından Haifa Wehbe’yi davet etmişti. Türk hayranlarıyla bir araya gelen Wehbe, etkinlik öncesinde Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile buluşmuştu. Hem G

Dünyaca ünlü şarkıcı Türk oluyor

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçen ay bir festival düzenlemiş ve Lübnan’ın sevilen kadın şarkıcılarından Haifa Wehbe’yi davet etmişti. Türk hayranlarıyla bir araya gelen Wehbe, etkinlik öncesinde Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek ile buluşmuştu. Hem Gökçek hem de Wehbe ofisten çekilen fotoğrafları Twitter üzerinden paylaşmıştı.

 

Görüşmenin bir noktasında, Gökçek, şarkıcıya Türk vatandaşlığı teklif etti. Bu öneri Lübnan basınında olay yaratsa bile Wehbe bu iddia hakkında açıklama yapmamıştı.

 

Fakat önceki gün Lübnan basını, 3 yıldır evli olduğu Mısırlı işadamı Ahmet Ebu Husheima ile boşanma kararı aldığını açıkladı. Bu gelişmeden sonra Wehbe, Türk vatandaşlığı teklifinden büyük bir onur duyduğunu açıklayarak, “Türk vatandaşlığı alacağım için çok mutluyum” dedi. Lübnan basınında bu açıklama, Wehbe’nin Türk vatandaşlığı için boşandığı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem