Diyarbakır’da çatışma: 2 uzman çavuş yaralı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde bir grup terörist eş zamanlı olarak Hani Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne roketatarlı saldırı düzenledi.Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına eş zama

Diyarbakır’da çatışma: 2 uzman çavuş yaralı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde bir grup terörist eş zamanlı olarak Hani Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne roketatarlı saldırı düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Komando Taburu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına eş zamanlı saldırı yapıldı. Roketatarlı saldırıya güvenlik kuvvetlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Bir süre devam eden çatışmanın ardından teröristler kaçarken, bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldığı belirtildi. Saldırıda hafif yaralanan uzman çavuşların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler