Diyarbakır'da 5 ölü 68 yaralı
Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır'da bir askeri aracın geçişi sırasında meyana gelen patlamada 5 kişinin öldüğünü, 5'i ağır 68 kişinin yaralandığını söyledi.Diyarbakır Valisi Mutlu, patlamayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali
Yayınlanma:
Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır'da bir askeri aracın geçişi sırasında meyana gelen patlamada 5 kişinin öldüğünü, 5'i ağır 68 kişinin yaralandığını söyledi.
Diyarbakır Valisi Mutlu, patlamayla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Vali Mutlu, patlamanın, askeri servis aracının özel bir dershanenin önünden geçtiği sırada yola daha önceden bırakılmış bir aracın içindeki bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu meydana geldiğini belirtti.
Ölenler sivil
Kanal D habere bağlanan vali Mutlu, ölenler içinde asker bulunmadığını ancak yaralı 68 kişiden 30'unun asker olduğunu açıkladı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem