DHKP-C şüphelisine baba tepkisi

Elazığ polisi tarafından düzenlenen DHKP-C operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 5'i adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden zafer işareti yapan U.C.K.'nin babası, oğlunu görünce "İndir o elini" diyerek tepki gösterdi.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörl

DHKP-C şüphelisine baba tepkisi

Elazığ polisi tarafından düzenlenen DHKP-C operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 5'i adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden zafer işareti yapan U.C.K.'nin babası, oğlunu görünce "İndir o elini" diyerek tepki gösterdi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri terör örgütü DHKP-C'ye yönelik dün özel harekat timlerinin katılımıyla düzenlediği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise 1 adet pompalı tüfek, 4 adet sallama tabir edilen bıçak ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. TEM Şubesi'nde ifadeleri alınan şüphelilerden 6'sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 5 şüpheli ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden bazıları adliyeye girerken zafer işareti yaptı. Şüphelilerden U.C.K.'nin zafer işareti yaptığını gören, polis kordonunun kenarında bekleyen babası H.K., "İndir o elini" diyerek, oğluna tepki gösterdi. Polisler tarafından baba sakinleştirilirken, şüpheliler ellerini indirerek adliyeye girdi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler