Deprem Yalovalıları sokağa döktü

Merkez üssü Marmara Denizi'nin Yalova açıkları olan 3.8 şiddetindeki deprem Yalovalıları sokağa döktü. 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 16. Yıldönümüne sayılı günler kala kendini hatırlatan deprem vatandaşları korkuttu.Kandili Rasathanesi verilerine göre sa

Deprem Yalovalıları sokağa döktü

Merkez üssü Marmara Denizi'nin Yalova açıkları olan 3.8 şiddetindeki deprem Yalovalıları sokağa döktü. 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 16. Yıldönümüne sayılı günler kala kendini hatırlatan deprem vatandaşları korkuttu.

Kandili Rasathanesi verilerine göre saat 04:01'de Marmara Denizi'nin Yalova açıkları merkez üssü kaynaklı 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Yalova'da oldukça şiddetli şekilde hissedilen deprem 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 16. Yıldönümüne sayılı günler kala vatandaşların panik yaşamasına neden oldu.

Sokaklara dökülen ve evlerini boşaltan vatandaşlar saatlerce evlerine dönmediler. Depremin hemen 7 dakika sonrasında merkez üssü Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi olan 1.1 şiddetinde bir sarsıntı daha yaşandı. Yalova'da her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken vatandaşlar evlerine girmekte güçlük çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler