| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 12 Nisan 2025 08:45 Güncellenme tarihi: 13 Nisan 2026 13:43

Denizli Çivril’de Sabah Saatlerinde 3,9 Büyüklüğünde Deprem

AFAD, Çivril’de 04.37’de meydana gelen 3,9’luk depremin can ve mal kaybına yol açmadığını açıkladı. Yetkililer, artçı sarsıntılara karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.

Denizli'nin Çivril ilçesinde sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin büyüklüğünü 3,9 olarak açıkladı.

AFAD’ın internet sitesinde yer alan verilere göre, sarsıntı saat 04.37'de kaydedildi. Depremin merkez üssünün Çivril ilçesi olduğu belirtilirken, yerin yaklaşık 7,06 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.

İlk belirlemelere göre deprem nedeniyle herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı ifade edilirken, yetkililer bölgede olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: AA

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!