Danışmaz ''TS Yanlış Yönetiliyor''

Araklıspor eski Başkanı Mustafa Danışmaz yaptığı açıklamada “Bu gidiş Trabzonspor’un kaderi olamaz. Yönetim istifa etsin” dedi. Trabzonspor’un iyi yönetilmediğini, Sadri Şener ve yönetiminin kendi içinde güven duygusunu kaybettiğini vurgulayan Danışmaz “Ş

Danışmaz  ''TS Yanlış Yönetiliyor''

Araklıspor eski Başkanı Mustafa Danışmaz yaptığı açıklamada “Bu gidiş Trabzonspor’un kaderi olamaz. Yönetim istifa etsin” dedi. 

Trabzonspor’un iyi yönetilmediğini, Sadri Şener ve yönetiminin kendi içinde güven duygusunu kaybettiğini vurgulayan Danışmaz “Şike sürecini iyi idare edemediler, Futbol Federasyonu seçimlerinde yanlış tercihlerde bulundular, transfer politikalarını “bırakınız gitsinler, bırakınız geçsinler” mantığıyla uyguladılar.

Her şeyden önemlisi Trabzonspor’u “sıradanlaştırdılar”. Pahalı ve verimli olmayan yabancı transferleri ile kulübü adeta bir yabancı oyuncu  sığınağı haline dönüştürdüler.” dedi.

Gelinen süreçte yönetim yanlışlarının giderek arttığının altını çizen Danışman “Trabzonspor ben yaptım oldu” mantığıyla idare edilecek bir kulüp değildir. Türkiye’nin ve Dünya’nın her yerinde yüreği bordo-mavi sevgisiyle çarpan taraftarlarımızı daha fazla üzmeye hakları yok. Bir futbol şehri olan Trabzon’da insanları futboldan küstürdüler. Trabzonspor gibi bir kulüp kombine satamıyorsa, bu, taraftarın yönetime olan tepkisi olarak algılanmalı ve gereği yapılmalıdır.” dedi.

 

Açıklamalarında Sadri Şener ‘in kendini “tek ve vazgeçilmez” olarak gördüğünü iddia eden Danışmaz sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzonspor hiçbir zaman yönetimsiz kalmaz. Kendilerini “tek ve vazgeçilmez” olarak görenler şunu bilsinler ki; Trabzonspor sahipsiz değildir ve olmayacaktır.

 Düşünebiliyor  musunuz? Sayın Başkan hem de medyanın önünde kendi yönetimini eleştiriyor, hatta alay eder gibi iğneliyor, Genel Sekreterine “kızgınım” diyor, “istifa etsin” diyor ve her ne hikmetse; istifası istenenle, istifa et diyen aynı yönetimde göreve devam ediyor.

 Bunun adı olsa olsa “körlerle sağırlar birini ağırlar” diyalogu olabilir. Gelinen bu süreçte yapmaları gereken şey: Kulübü daha fazla kaosa sürüklemeden bir an önce istifa etmeleri ve Trabzonspor’un önünü açmalarıdır.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler