Cumhurbaşkanı Gül ameliyat oldu

 Hacettepe Üniversite Hastanesi’ne gelen Gül, kulağından ameliyat oldu. Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te Türk Konseyi Zirvesi’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , kulağında 6 yıldır süren rahatsızlığın nüksetmesi üzerine baş başa ve heyetle

Cumhurbaşkanı Gül ameliyat oldu

 

Hacettepe Üniversite Hastanesi’ne gelen Gül, kulağından ameliyat oldu.

 

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te Türk Konseyi Zirvesi’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , kulağında 6 yıldır süren rahatsızlığın nüksetmesi üzerine baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ziyaretini keserek bugün Türkiye’ye döndü. 18.00’da Hacettepe Üniversite Hastanesi’ne gelen Gül, kulağından ameliyat oldu.

 

Ameliyatı Prof. Dr. Erol Belgin gerçekleştirdi. Gül’ün bu geceyi hastanede geçirmesi beklenirken Cumhurbaşkanı Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül de hastaneye geldi.

 

Gül, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı olduğu dönemde yurtdışı seyahatlerine çıkmasına engel olan uçak basıncının sol iç kulakta meydana getirdiği yırtık nedeniyle 2006 yılında GATA’da bir operasyon geçirmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem