Cübbeli Ahmet yeniden hastanede

 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kalp rahatsızlığından dolayı, bugün, Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaklaşık 10 aydır Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, s

Cübbeli Ahmet yeniden hastanede

 

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kalp rahatsızlığından dolayı, bugün, Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
 
Yaklaşık 10 aydır Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Ahmet Mahmut Ünlü, saat 08.30'da askeri ambulans ile hastaneye getirildi. Ahmet Mahmut Ünlü'ye, 'kroner bilgisayarlı anjiyo (sanal anjiyo), kartis dopler (ultrasonla boyun ana damarına bakıldı) ve efor testi (koşu testi) kontrolleri yapıldı.
 
2006 yılında bypass ameliyatı olan ve 2009 yılında da kalbine stent takılan Ahmet Mahmut Ünlü, 4 ay evvel de kontrolden geçirilmişti. Ahmet Mahmut Ünlü, geçen hafta da Beyoğlu Göz Hastanesi'ne götürülmüştü.
 
4 AY ÖNCE DE GİTMİŞTİ
Yapılan kontroller ile ilgili olarak bilgi veren Cübbeli Ahmet Hoca Basın Danışmanı Özay Oral, "Hocamız sabah erken saatlerde hastaneye geldi. 4 ay önce de yine bu hastaneye kontrole gelmişti. Bugün de Kronel Bilgisayarlı Anjiyo, Karotis Dopler ve Efor testi yapıldı.
 
Yapılan kontrollerin ardından, doktorumuz damarda ki darlıklarda herhangi bir ilerleme olmadığını, yeni bir stent takılmasına gerek duyulmadığını ifade etti. Endişelenecek bir durum da şuan söz konusu olmadığını kontrollerine devam edeceklerini söyledi. Ve 3 ay sonrası için yeniden gün verdiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler