Cinsel istismara hapis cezası!

Samsun’da evden kaçan olay tarihinde 14 yaşında olan G.B. adlı kıza cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili acılan davayı Yargıtay bozunca sanıklar bugün yeniden hakim karşısına çıktı.Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada, G.B. sanıklardan

Cinsel istismara hapis cezası!

Samsun’da evden kaçan olay tarihinde 14 yaşında olan G.B. adlı kıza cinsel istismarda bulunmasıyla ilgili acılan davayı Yargıtay bozunca sanıklar bugün yeniden hakim karşısına çıktı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada, G.B. sanıklardan şikayetçi olmadığını söyledi. Tutuklu bulunan T.A. duruşmada hazır bulunurken, bir başka cezaevinde tutuklu bulunan K.K. cezaevinden duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim sistemi (SEGBİS) ile katıldı. T.A, üzerine atılan suçlamaları kabul etmediğini söyledi. K.K. ise mağdura insanı yardımda bulunarak sadece bir gece misafir ettiğini belirtti. Mahkeme heyeti T.A.’yı 3 yıl 4 ay, K.K.’yi ise 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler