“CHP’yi paralel yapı ile işbirliğine...’’

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "CHP’yi paralel yapı ile işbirliğine sokan Kılıçdaroğlu, partiyi siyaseten ve ahlaken ’kapatmıştır’ çökertmiştir" dedi.Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, sosyal medya üzerinden gün

“CHP’yi paralel yapı ile işbirliğine...’’

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "CHP’yi paralel yapı ile işbirliğine sokan Kılıçdaroğlu, partiyi siyaseten ve ahlaken ’kapatmıştır’ çökertmiştir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, sosyal medya üzerinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Çelik, şunları kaydetti:

“Bugün gazetelerdeki haberler paralel yapı ile CHP arasındaki ilişkiyi açıkça gösteriyor. CHP, tam bir paralel yapı ‘karargâhı’ olmuş. Siyaseti paralel yapının illegal ve gayrimeşru faaliyetleri üzerinden dizayn etme çabası CHP’nin iliklerine kadar işlemiş. Bir parti düşünün, siyasetin her aşamasında yanlış yerde duruyor. Darbelerin, gayrimeşru müdahalelerin, paralel örgüt faaliyetlerinin karargâhı oluyor. CHP’nin paralel örgütle yaptığı işbirliği en üst düzeyini içeriyor. Bu işbirliğini yapanlar CHP’yi siyaseten ‘kapattı’.”

“Gerçek sosyal demokratlar, gerçek CHP emektarları kendi partilerini illegal güç odağının hizmetine sunan bu işbirliğine hesap sormalılar” diyen Çelik, “Net olan şu: CHP’yi paralel yapı ile işbirliğine sokan Kılıçdaroğlu, partiyi siyaseten ve ahlaken ‘kapatmıştır’, çökertmiştir. Atatürk, CHP’yi millilik ve bağımsızlık ruhuyla kurmuştu. Şimdiki bazı yöneticileri ise Damat Ferit zihniyetiyle paralel yapıya teslim etmiş” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem