CHP’li vekilin oğlu gözaltında

Birleşik Haziran Hareketi, bazı Alevi dernekleri ve Eğitim-Sen’in ’laik ve bilimsel eğitim’ için İzmir’de gerçekleştirdiği protestolar da CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın oğlu da gözaltına alındı. İzmir’de, Birleşik Haziran Hareketi, bazı Alevi dernekle

CHP’li vekilin oğlu gözaltında
Birleşik Haziran Hareketi, bazı Alevi dernekleri ve Eğitim-Sen’in ’laik ve bilimsel eğitim’ için İzmir’de gerçekleştirdiği protestolar da CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın oğlu da gözaltına alındı.
 
İzmir’de, Birleşik Haziran Hareketi, bazı Alevi dernekleri ve Eğitim-Sen’in ’laik ve bilimsel eğitim’ için düzenlediği protestolar da olaylar çıktı. Toplanan onlarca kalabalık gruba, Basmane meydanında polis engel oldu. Çok sayıda gözaltının olduğu olaylarda Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Musa Çam’ın oğlu da gözaltına alındı. Oğlunun gözaltına alınmasıyla Musa Çam, bir süre polisle arasında gerginlik yaşadı. Polisin gruplara müdahalesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem