Çarpışan TIR ve kamyon konserve kutusuna döndü!

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Çınar rampasında İzmir istikametine seyir halinde olan Ali Kurt idaresindeki 46 HL 773 plakalı kamyon ve ona arkadan çarpan Namık

Çarpışan TIR ve kamyon konserve kutusuna döndü!

Uşak'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde Çınar rampasında İzmir istikametine seyir halinde olan Ali Kurt idaresindeki 46 HL 773 plakalı kamyon ve ona arkadan çarpan Namık Bayrakçı idaresindeki 59 ZT 825 dorse plakalı TIR, çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada TIR sürücüsü Namık Bayrakçı araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü Ali Kurt ise kazayı hafif şekilde yaralanarak atlattı.

Kazada hayatını kaybeden Bayrakçı AKS ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılırken; kamyon sürücüsü Ali Kurt ise tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Savcı incelemesinin ardından Bayrakçı'nın cansız bedeni Uşak Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem