Çankaya ve Kızılay ailesinin mutlu günü

Ali-Tülin Çankaya’nın yakışıklı oğulları Sertaç Çankaya ile Ferit-Şermin Kızılay’ın güzel kızları Pınar Kızılay, bekarlığa veda ederek dünya evine girdi.    Muğlalı olmasına rağmen yıllardır Trabzon’da yaşayan ve kendisini Trabzonlu gibi hisseden, , bir d

Çankaya ve Kızılay ailesinin mutlu günü
Ali-Tülin Çankaya’nın yakışıklı oğulları Sertaç Çankaya ile Ferit-Şermin Kızılay’ın güzel kızları Pınar Kızılay, bekarlığa veda ederek dünya evine girdi. 
 
Muğlalı olmasına rağmen yıllardır Trabzon’da yaşayan ve kendisini Trabzonlu gibi hisseden, , bir dönem tarımda yaptığı yeniliklerle adını duyuran, halen çeşitli organizasyonlarla bir nefer gibi çalışan ve çevresinde de çok sevilen Ali Çankaya ikinci doktor oğlunu da evlendirdi. 
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi doktorlarından Sertaç Çankaya kendisi gibi hekim olan ve Fatih Devlet Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak görev yapan Pınar Kızılay ile yaşamını birleştirdi. 
 
Aksular Otel’de kıyılan nikahla bir ömür mutluluğa yelken açan genç çiftin nikah merasimine Trabzon, Ankara, Muğla ve Van’dan bir çok davetlinin yanı sıra, Tarım camiası ve Trabzon Doğal Tarihi ve Değerleri Koruma Derneği Yöneticileri de tam kadro katıldı. 
Sertaç ve Pınar’ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
 
2-254.jpg
 
3-113.jpg
 
4-045.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem