Burdur'da kuyumcu böyle soyuldu

Burdur'da bir kuyumcudan tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yapan kadın güvenlik kameralarına yakalandı. Edinilen bilgiye göre, müşteri olarak içeriye giren şüpheli C.D., bilezik almak istediğini söyledi. Bilezikleri deneyen Şüpheli C.D., tezgahtarın bir an

Burdur'da kuyumcu böyle soyuldu

Burdur'da bir kuyumcudan tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yapan kadın güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, müşteri olarak içeriye giren şüpheli C.D., bilezik almak istediğini söyledi. Bilezikleri deneyen Şüpheli C.D., tezgahtarın bir anlık dalgınlığı üzerine bileziklerden birini cüzdanın altına saklayarak, iş yerinden ayrıldı. Bileziklerden bir tanesinin eksik olduğunu anlayan tezgahtar, hemen polise haber verdi. Yapılan araştırma sonucu C.D.'nin birçok suçtan arandığı ve İzmir iline kayıtlı bir araçla Burdur'a geldiği belirlendi. Şüpheli C.D'yi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Burdur'da kuyumcu böyle soyuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler