Bunlar insan olamaz!

 14 yaşındaki kıza, öz dayısı ve babasının kuzeni 2 yıldır tecavüz ediyordu. İkisi de tutuklandı. Muğla'da, 14 yaşındaki H.O.'ya, 2 yıldır tecavüz ettikleri ileri sürülen öz dayısı ve babasının kuzeni tutuklandı. Devlet korumasına alınan kıza, psikolojik

Bunlar insan olamaz!

 

14 yaşındaki kıza, öz dayısı ve babasının kuzeni 2 yıldır tecavüz ediyordu. İkisi de tutuklandı.

 

Muğla'da, 14 yaşındaki H.O.'ya, 2 yıldır tecavüz ettikleri ileri sürülen öz dayısı ve babasının kuzeni tutuklandı. Devlet korumasına alınan kıza, psikolojik destek verilmeye başlandı.

 

Muğla merkeze bağlı Esençay köyünde yaşayan H.O., önceki gün annesi F.O.'ya, 62 yaşındaki dayısı K.Ç. ile babasının amcasının oğlu, 52 yaşındaki S.O.'nun kendisine tecavüz ettiklerini anlattı.

 

Bunun üzerine kızın ailesi, Göktepe Jandarma Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. H.O., ifadesinde yaşananları şöyle anlattı:

 

"İki yıl önce tarlada tütün toplarken dayım K.Ç. bana tecavüz etti. Yaşananları başkasına anlatmam halinde dövmekle tehdit etti. Korkup kimseye söyleyemedim. Her fırsatta tecavüz etmeyi sürdürüyordu. Tecavüze uğradığımı, babamın amcasının oğlu S.O. öğrenmiş. Herkese anlatmakla tehdit edip o da tecavüz etmeye başladı. İkisinin tecavüzü nedeniyle çok bitkin düştüğüm için sürekli uyuyup ev işlerinden kaçıyordum. Annem hasta olduğunu düşünüp ağabeyim N.'den beni doktora götürmesini istedi. Ancak bunu öğrenen S.O., 'Tanıdığım bir doktor var' diyerek ailemden beni alıp Muğla'ya götürdü. Hamile olabileceğimden korkuyordu. Bu nedenle beni özel muayenehanesi olan bir jinekoloğa götürecekti. Ancak adet gördüğümü söyleyince rahatladı. Doktora götürmekten vazgeçti. Birlikte köye döndük. Ancak yaşadıklarıma dayanamayıp olayı aileme anlattım"

 

Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, kıza tecavüz ettikleri ileri sürülen akrabaları K.Ç. ve S.O.'yu evlerinde yakalayıp gözaltına aldı. İki şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

 

Taşımalı sistemde eğitim gördüğü ilköğretim okulundan bu yıl mezun olduğu öğrenilen H.O. ise Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Yuvası'nda devlet korumasına alındı. H.O.'ya psikolojik destek verilmeye başlandı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler