Bu şekilde hastaneye kaldırıldı!

Batman'da bir çocuk sokakta oynarken eline saplanan çivili sopayla hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre olay, Batman Çamlıca Mahallesinde meydana geldi. 10 yaşındaki E.T. sokakta arkadaşları ile oynadığı sırada eline aldığı sopada bulanan çivi bir a

Bu şekilde hastaneye kaldırıldı!

Batman'da bir çocuk sokakta oynarken eline saplanan çivili sopayla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Batman Çamlıca Mahallesinde meydana geldi. 10 yaşındaki E.T. sokakta arkadaşları ile oynadığı sırada eline aldığı sopada bulanan çivi bir anda sol eline saplandı. Ağır yaralanan E.T arkadaşlarının ailesine haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan acil 112 ambulansı ile Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sol eline saplanan çivili sopayla hastaneye kaldırılan E.T. önce sol elinin röntgeni çekildi. E.T yapılan müdahalenin ardından sol eline saplanan çivi hekimler tarafından çıkartıldı. Hastanede müşahede altına alınan E.T. mahallede sokakta arkadaşları ile yakalamaca oynadığı sırada bir anda dalgınlık sonucu sopada bulunan çivinin eline saplandığını söyledi.

Bu şekilde hastaneye kaldırıldı!

Bu şekilde hastaneye kaldırıldı!

Bu şekilde hastaneye kaldırıldı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler