Bu kadar mermi 1 kişinin üstünden çıktı

Afyonkarahisar'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde, satılmak üzere silah ve mühimmat getirileceği bilgisini alan jan

Bu kadar mermi 1 kişinin üstünden çıktı

Afyonkarahisar'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde, satılmak üzere silah ve mühimmat getirileceği bilgisini alan jandarma ekiplerinin harekete geçti. Köyde gözaltına alınan Ş.Y. isimli şahsın üzerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca ile birlikte bin 408 adet mermi ele geçirildi.

Öte yandan, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem