Boş kabir şehidini bekliyor

 Afyonkarahisar’daki patlamada şehit düşen er Bayram Uluer’in defni için Çorum’da mezar hazırlandı. Kazılan mezarın baş tarafına ise Türk bayrağı dikildi. Şehit Uluer’in naaşı DNA testinin ardından ailesine teslim edilecekAfyonkarahisar’da mühimmat deposu

Boş kabir şehidini bekliyor

 

Afyonkarahisar’daki patlamada şehit düşen er Bayram Uluer’in defni için Çorum’da mezar hazırlandı. Kazılan mezarın baş tarafına ise Türk bayrağı dikildi. Şehit Uluer’in naaşı DNA testinin ardından ailesine teslim edilecek

Afyonkarahisar’da mühimmat deposunda 5 Eylül’de meydana gelen patlamada 2’si astsubay, 2’si uzman çavuş, 21’i er olmak üzere toplam 25 asker şehit düşmüştü. Şehit askerlerin cenazeleri kimlik tespitlerinin yapılması amacıyla DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Şehit askerlerden Onbaşı Emre Yıldırım’ın cenazesi tespit edilerek geçtiğimiz hafta ailesine teslim edildi. 

DNA TESTİ BEKLENİYOR

24 şehit içinse Ankara Adli Tıp Kurumu’nda DNA testleri devam ediyor. Cenazesinin belirlenmesi için DNA testi yapılan şehitler arasında Çorumlu er Bayram Uluer de yer alıyor. Baba Arif Uluer, oğlunun cenazesini almak için Ankara’da beklerken, şehit er Bayram Uluer’in defni için Çorum’un Uğurludağ İlçesi Üçdam Köyü’nde mezar hazırlandı. Kazılan mezarın baş tarafına ise Türk Bayrağı dikildi. Ayrıca şehit Bayram Uluer adına bir de çeşme yapılıyor. Şehit Uluer’in askere erken gidebilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüttüğü öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem