Boluspor: 0 Adanademir: 0

PTT 1. Lig ilk hafta maçında Boluspor sahasında ligin yeni ekibi Adana Demispor ile 0-0 berabere kaldı.8 yıl aradan sonra ilk kez 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Adana Demirspor, zorlu Boluspor deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı.Evsahibi ekip

Boluspor: 0 Adanademir: 0

PTT 1. Lig ilk hafta maçında Boluspor sahasında ligin yeni ekibi Adana Demispor ile 0-0 berabere kaldı.

8 yıl aradan sonra ilk kez 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Adana Demirspor, zorlu Boluspor deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başardı.

Evsahibi ekip Boluspor karşılaşma boyunca birçok net fırsat yakalamasına rağmen Adana Demirspor kalecisi Ramazan'ı geçmeyi başaramadı ve mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından PTT 1. Lig açılış maçında gol sesi çıkmamış oldu. Boluspor gelecek hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'a konuk olurken Adana Demirspor sahasında Çaykur Rizespor ile mücadel edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem