"Böbreğim için evlenmiş"

Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde fırıncılık yapan Onur Sarı (30), 2013 yılının kasım ayında böbrek yetmezliği nedeniyle 10 yıldır diyalize giren kayınvalidesi Yeter Sanar'a (40) böbreğini verdi. Bir çocuk babası Sarı'nın iddiasına göre, 22 yaşındaki eşi Ad

"Böbreğim için evlenmiş"
Balıkesir'in Bigadiç İlçesi'nde fırıncılık yapan Onur Sarı (30), 2013 yılının kasım ayında böbrek yetmezliği nedeniyle 10 yıldır diyalize giren kayınvalidesi Yeter Sanar'a (40) böbreğini verdi. Bir çocuk babası Sarı'nın iddiasına göre, 22 yaşındaki eşi Adile Sarı naklin ardından evi terk etti. Kayınvalidesi ve eşinin böbreğini almak için kendisini kandırdığını söyleyen Sarı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
 
‘BÖBREĞİM İÇİN EVLENMİŞ'
 
Nakilden sonra eşinin davranışlarının değiştiğini anlatan Onur Sarı "Eşim nakilden yaklaşık 8 ay sonra annesini görmek için Gaziantep'e gitti. ‘3 gün kalacağım' demişti ancak dönmedi. Eşimi almaya gittiğimde bana ‘evliliğimiz bitti' dedi. ‘Neden ayrılıyorsun?' diye sorunca, evliliğimiz anlaşmalıydı, seninle böbreğin için evlendim' dedi. Duyduklarıma inanamadım. Ne diyeceğimi bilemedim. Çocuğumu alıp Bigadiç'e döndüm" diye konuştu. 
 
‘BENİ KANDIRDILAR'
 
Savcılığa suç duyurusu yaptıktan sonra boşanma davası açacağını söyleyen Sarı, "Nakilden önce böbreğimi vermek istememiştim. Bana 'Beni seviyorsan böbreğini ver. Annem çok hasta' dedi. İkna oldum ancak eşim benimle böbreğim için evlenmiş. Ben ise onu sevdiğim için evlendim. Eşim de gitti böbreğim de. Oyuna geldim. Beni kandırdılar böbreğimi geri istiyorum" dedi. 
 
EŞİ İDDİALARI YALANLADI
 
Onur Sarı'nın eşi Adile Sarı ise, "Söyledikleri tamamen yalan. Böbreğini vermek için kendisi ısrarcı oldu. Nakilden sonra ‘Böbreğimi verdim' diyerek sürekli ailemden para istemeye başladı. Ailem iş kurması için 15 bin lira para verdi ama o parayı içki ve kumarda harcadı. Krediler nedeniyle eve icra geldi. Kendisine çeki düzen vermeyince ayrıldım. Bizi sürekli tehdit ettiği için asıl biz ondan şikayetçi olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler