Bir mide bulandırıcı haber daha!

Akpınar İlçesi Durmuşlu köyünde köy çobanı tarafından bulunduğu iddia edilen erkek cesedinin Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinde Şubat ayında 'kayıp' olarak kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı.Edinilen bilgiye göre koyun otlatmaya gi

Bir mide bulandırıcı haber daha!

Akpınar İlçesi Durmuşlu köyünde köy çobanı tarafından bulunduğu iddia edilen erkek cesedinin Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliğinde Şubat ayında 'kayıp' olarak kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre koyun otlatmaya giden köy çobanı köy meydanına uzak bir alan da D.Ö.,'ye ait olduğu iddia edilen erkek cesedini bularak Jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma ekiplerinin Kırşehir Emniyeti ile yaptığı koordineli çalışma sonrası dağlık alanda bulunan cesedin D.Ö.,'ye ait olduğu öğrenildi.

BABASI 11 ŞUBAT'TA OĞLU İÇİN KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞ

Durmuşlu köyü bölgesinde Jandarma ekipleri arama çalışması yaparken Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği personeli olay yerine gelerek cesedin 11 Şubat tarihinde kayıp ihbarı yapılan D.Ö.,'ye ait olduğunu doğrularken Akpınar İlçesi Hastane morgunda da babası oğlunun cesedini teşhis etti.

İlçe hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından yakılmış ve hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunan D.Ö.,'nün cesedi Ankara Adli Tıp morguna otopsi için gönderilirken polis ve jandarma yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler