Bıçaklı grup okulu bastı : 10 yaralı

Batman'da bıçak ve sopalı yaklaşık 30 kişilik grup, bir okulu bastı. Olayda 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre olay, Batman merkez Belde Mahallesi'nde bulunan Anadolu Lisesi'nde meydana ge

Bıçaklı grup okulu bastı : 10 yaralı

Batman'da bıçak ve sopalı yaklaşık 30 kişilik grup, bir okulu bastı. Olayda 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralanırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Batman merkez Belde Mahallesi'nde bulunan Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddialara göre dün bir grup genç okulun bahçesindeki halı sahaya girmek istedi ancak öğrenciler gruba izin vermedi. Bunun üzerine bugün bıçak ve sopalarla okulu basan grup ile öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada, 10 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, okulu abluka altına alarak kavgayı sonlandırdı. Yaralı öğrenciler ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler