Berkin Elvan eylemcisi 17 kişi adliyede

Berkin Elvan için eylem yaparken tutuklanan Halk Cephesi üyesi 2 kişinin tutukluluk haline itiraz etmek için Bakırköy Adliyesi önünde izinsiz gösteri yaptıkları sırada gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi. Bakırköy Adliyesi önünde dün bir araya g

Berkin Elvan eylemcisi 17 kişi adliyede
Berkin Elvan için eylem yaparken tutuklanan Halk Cephesi üyesi 2 kişinin tutukluluk haline itiraz etmek için Bakırköy Adliyesi önünde izinsiz gösteri yaptıkları sırada gözaltına alınan 17 kişi adliyeye sevk edildi.
 
Bakırköy Adliyesi önünde dün bir araya gelen bir grup, Berkin Elvan için eylem yaparken tutuklanan Halk Cephesi üyesi 2 kişinin tutukluluk haline itiraz etmek için izinsiz gösteri yapmak istedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin ’korsan gösteri yapıyorsunuz, dağılın’ uyarısını dinlemeyen gruba müdahale edildi. Yapılan müdahalenin ardından 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 17 kişi adli mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler