Berkant son yolculuğuna uğrlandı

 Türk pop müziği sanatçısı Berkant Akgürgen (74)Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçının cenazesine katılan eski eşi Serpil Örümcer, sanatçının şimdiki eşine sitemlerde bulundu. Sanatçı Berkant için ilk t

Berkant son yolculuğuna uğrlandı

 

Türk pop müziği sanatçısı Berkant Akgürgen (74)Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 
Sanatçının cenazesine katılan eski eşi Serpil Örümcer, sanatçının şimdiki eşine sitemlerde bulundu.
 
Sanatçı Berkant için ilk tören Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlendi. Buradaki törenin ardından sanatçının naaşı cenaze merasimi için Teşvikiye Camii'ne getirildi. Cenaze namazına sanatçının eşi Engin Akgürgen ve eski eşi Serpil Örümcer'in yanı sıra eski ve yeni eşinden olan çocukları, yakınları ve sevenleri katıldı.
 
Cenaze namazı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Serpil Örümcer Berkant'ın eşi Engin Akgürgen'e sitemde bulunarak, "Benim yaşanmış bir olayım var. Hala daha seviyorum onu. Keşke boşanmasaydım. Böyle insanların eline kalmasaydı keşke." ifadelerini kullandı.
 
Cenaze törenine katılan sanatçı Orhan Gencebay ise, "Çok eski dosttuk. Samanyolu şarkısıyla iz bırakan dostumdu. Allah gani gani rahmet eylesin. İyi bir yorumcuydu." şeklinde konuştu.
 
Daha sonra Berkant'ın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından helallik istendi ve dualar edildi. Berkant'ın cenazesi defnedilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı'na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler