Belediyeye baskın: 30 gözaltı

Avcılar Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.Operasyonunu değerlendiren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci,"bilgim yok. Bu kadar gizli bir operasyonsa basının nasıl haberi oluyor" dedi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçl

Belediyeye baskın: 30 gözaltı

Avcılar Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

Operasyonunu değerlendiren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci,"bilgim yok. Bu kadar gizli bir operasyonsa basının nasıl haberi oluyor" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Avcılar Belediyesi'ne yönelik sabah saatlerinde operasyon yaptı. "Rüşvet" ve "yolsuzluk" ihbarı üzerine başlatılan soruşturma kapsamında düzenlediği öne sürülen operasyonda belediye binası ile zabıta müdürlüğünün de aralarında bulunduğu 20 ayrı adreste eş zamanlı arama başlatıldı

Belediye binasına gelen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, "Bilgim yok. Bu kadar gizli bir operasyonsa basının nasıl haberi oluyor" açıklamasını yaptı.

Operasyonda 30 kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor. Gözaltına alınan şüpheliler belediye binasından çıkarılarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem