Belediyeden skandal imsakiye

Batman Belediyesi, bastırdığı Ramazan imsakiyelerinde bir skandala imza attı.Başkanlığını KCK sanığı Necdet Atalay’ın yaptığı Batman Belediyesi , bastırdığı Ramazan imsakiyelerinde yer verdiği "Lanetten kurtulmak için; hem zorbalara, hem de onların zulüml

Belediyeden skandal imsakiye

Batman Belediyesi, bastırdığı Ramazan imsakiyelerinde bir skandala imza attı.

Başkanlığını KCK sanığı Necdet Atalay’ın yaptığı Batman Belediyesi , bastırdığı Ramazan imsakiyelerinde yer verdiği "Lanetten kurtulmak için; hem zorbalara, hem de onların zulümlerine karşı direnmek vaciptir" ifadelerini, “Hud Suresi’nin 59 ve 60. ayeti” diye yutturmaya çalıştı.

Hud Sûresi’nin 59. Ayeti, şöyle: "İşte Âd (kavmi). Rablerinin âyetlerini inkâr ettiler; O'nun peygamberlerine âsi oldular ve inatçı her zorbanın emrine uydular" 

Sûrenin 60. Ayeti ise, "Onlar hem bu dünyada hem de kıyamet gününde lânete tâbi tutuldular. Biliniz ki, Âd (kavmi) Rablerini inkâr ettiler. (Şunu da) bilin ki Hûd'un kavmi Âd, Allah'ın rahmetinden uzak kılındı" şeklinde.

SİVİL CUMA NAMAZI PROPAGANDASI

Batman Belediyesi'nin imsakiyesinde, teröristbaşı Öcalan’ın talimatıyla gerçekleştirilen sivil Cuma namazı eylemlerinin de propagandası yapıldı. İmsakiyede, sivil Cuma namazından bir kare fotoğrafa yer verildi.

NOT ALMAYA GİTTİ DÖNMEDİ!

Bu çarpıtma ile Ramazan’da bile masum insanları katleden PKK’nın silahlı eylemlerine ve KCK’nın organize ettiği provokatif gösterileri “vacip” olarak göstermeye çalışan BDP ’li belediye yetkilileri, konuyla ilgili konuşmaktan kaçındı.

Telefonla ulaşılan Batman Belediyesi yöneticisi, imsakiye konusunu not aldığını, konu ile ilgili hemen döneceğini söyledi. Ancak herhangi bir geri dönüş olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler