Bayrağı indiren zanlı ile ilgili flaş iddia!

Gaziosmanpaşa'da hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren ve ardından da hastane yakınındaki polis merkezinin bayrağını indirmeye çalışan Ali U, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. POLİS TÜRK BAYRAĞI'NI İNDİREN ŞAHSI VURDU Muş'tan 15 gün önce İstanb

Bayrağı indiren zanlı ile ilgili flaş iddia!
Gaziosmanpaşa'da hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren ve ardından da hastane yakınındaki polis merkezinin bayrağını indirmeye çalışan Ali U, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.
 
POLİS TÜRK BAYRAĞI'NI İNDİREN ŞAHSI VURDU
 
Muş'tan 15 gün önce İstanbul'a gelen ve ağabeyinin evine yerleşen Ali U'nun (28) Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandı. Uçkan daha sonra Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Ali U'nun ağabeyi Sadettin U. görüntüsünün kaydedilmesine izin vermeden habercilere bazı bilgiler verdi, kardeşinin Muş Devlet Hastanesi'nden alınmış şizofreni olduğuna ilişkin raporu gösterdi.
 
Ağabey, kardeşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğünü ve rahatsızlığı nedeniyle askerlikten çürük raporu aldığını ifade etti.
 
Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne getirilen Uçkun, savcıya ifade vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem