Bayırbucak’ın en kritik noktası düşmek üzere

Suriye'deki Bayırbucak bölgesinin en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a yapılan yoğun füze ve top bombardımanı kameralara yansıdı. Suriye rejiminin ele geçirmek üzere olduğu bölgede çok sayıda yaralının olduğu ve Türkmenlerin geri çekildiği öğrenildi.Lazki

Bayırbucak’ın en kritik noktası düşmek üzere

Suriye'deki Bayırbucak bölgesinin en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a yapılan yoğun füze ve top bombardımanı kameralara yansıdı. Suriye rejiminin ele geçirmek üzere olduğu bölgede çok sayıda yaralının olduğu ve Türkmenlerin geri çekildiği öğrenildi.

Lazkiye yakınlarındaki Bayırbucak bölgesindeki Türkmen Dağları'nın en stratejik tepelerinden Kızıldağ'a sabah saatlerinden bu yana başlayan havan topu ve füze saldırıları, şiddetlenerek devam ediyor. Suriye rejimine ait obüsler öğle saatlerine doğru Kızıldağ'ın kuzey batısında bulunan Keseb kasabasındaki Çalma Dağı'ndan yoğun füze ve top saldırısına başladı. Dakikada çok sayıda füze ve topun isabet ettiği Kızıldağ'dan Türkmenlerin geri çekildiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Öte yandan, rejim muhalifi kaynaklar, Kızıldağ'ı füze yağmuruna tutan Esad'a, Lazkiye açıklarına konuşlanmış Rusya donanmasına ait gemilerin de füzelerle destek verdiğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler