Başkan Kara Kızılcık'ı Ziyaret Etti

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki heyet, Ahilik Haftası kapsamında, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.     Vali Kızılcık, Metin Kara ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Ah

Başkan Kara Kızılcık'ı  Ziyaret Etti

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki heyet, Ahilik Haftası kapsamında, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.

     Vali Kızılcık, Metin Kara ve beraberindeki heyeti kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Ahilik kültürünün dünya barışı ve huzuru için son derece önemli olduğunu ifade etti.

     Ahilik Haftası nedeniyle başarılı bir organizasyona imza atıldığını vurgulayan Kızılcık, şunları söyledi:

     ''Bizi biz yapan temel değerlerimiz var. Bu değerlerin önemli bir kısmı da ahilik diye adlandırılan bir sistemin parçalarıdır. Bu günleri ve haftaları fırsat bilerek bu değerlerin yeşermesi, insanlık huzuru için fevkalade büyük önem arz etmektedir''

     TESOB Başkan Kara ise, Ahilik kültürünün son derece önemli olduğunu belirtti.

     Konuşmaların ardından Kara tarafından Vali Kızılcık'a plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler