Başkan Gümrükçüoğlu’ndan çiçekli kutlama

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon’daki tüm okullara çiçek göndererek öğretmenlerin anlamlı gününü tebrik etti.    İnsan yetiştirmenin en kutsal mes

Başkan Gümrükçüoğlu’ndan çiçekli kutlama
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon’daki tüm okullara çiçek göndererek öğretmenlerin anlamlı gününü tebrik etti. 
 
İnsan yetiştirmenin en kutsal meslek olduğunu söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, öğretmenlere "Öğretmeler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı çiçek göndererek, “Hepimiz öğretmenlerimizin eseriyiz” dedi.
 
Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Başkan Gümrükçüoğlu, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi ifa ediyorlar. Öğretmenlerimiz geleceğin dünyasını şekillendirecek nesilleri hem ilim, hem fen hem de teknoloji yönünden eğitirken aynı zamanda ahlaklı, dürüst ve erdemli birer birey olarak yetişmelerini sağlıyorlar. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin anlamlı günlerini kutluyorum” ifadelerini kulandı. 
 
Okul idarecileri ve öğretmenler anlamlı günde kendilerini unutmayan Başkan Gümrükçüoğlu’na duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler.
 
 
dsc_7370.jpg
 
dsc_7374.jpg
 
dsc_7376.jpg
 
dsc_7383.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem