Balyoz savcısı karara itiraz etti

 Balyoz davasında ceza alan 325 sanığın avukatlarının itirazları devam ederken, davada beraat edenler yönünden de savcı itiraz etti. Duruşma savcısı Hüseyin Kaplan mahkemenin, aralarında emekli Albay Abdullah Zafer Arısoy’un da olduğu 36 kişi hakkında ver

Balyoz savcısı karara itiraz etti

 

Balyoz davasında ceza alan 325 sanığın avukatlarının itirazları devam ederken, davada beraat edenler yönünden de savcı itiraz etti.
 
Duruşma savcısı Hüseyin Kaplan mahkemenin, aralarında emekli Albay Abdullah Zafer Arısoy’un da olduğu 36 kişi hakkında verdiği karara itiraz dilekçesini mahkemeye sundu. Savcı Kaplan, gerekçeli kararın ardından itirazının gerekçelerini de mahkemeye sunacağını bildirdi.
 
Savcı, duruşma sırasında verdiği esas hakkındaki görüşünde sanıkların "darbeye teşebbüs" suçundan 15 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem