Balık kızartırken evini yakıyordu

 Olay, Maltepe Mahallesi Leylak Sokak 10 numaralı evde meydana gelen geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhlise Boztemur'e ait evin 3. katında kiracı olarak kalan Iraklı Casim Adnan ve ailenin 7 ferdi çatın katında iftar hazırlıklarına başladılar. Casim Adnan,

Balık kızartırken evini yakıyordu

 

Olay, Maltepe Mahallesi Leylak Sokak 10 numaralı evde meydana gelen geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhlise Boztemur'e ait evin 3. katında kiracı olarak kalan Iraklı Casim Adnan ve ailenin 7 ferdi çatın katında iftar hazırlıklarına başladılar. Casim Adnan, mangalda balık pişirdiği sırada sıçrayan kıvılcım evin çatı katına sıçradı. Iraklı mülteciler bir yandan yangının söndürmeye çalışırken, bir yandan da çevreden yardım istediler. Bu arada, olay yerinea 4 itfaye aracı gönderildi.

 

İtfaiye ekiplerinin 15 dakika süren çalışmaları sonucu yarngın tamamen söndürülürken, evre 3 bin TL'lik madde hasar meydana geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler