Bakanlık o iddiayı yalanladı

Milli Savunma Bakanlığı, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunun herhangi bir terör örgütüne silah/mühimmat satışının söz konusu olmadığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 02 Mart 2015 tarihli bazı yazılı basında, teröristlerin elinde Makina ve Kim

Bakanlık o iddiayı yalanladı
Milli Savunma Bakanlığı, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunun herhangi bir terör örgütüne silah/mühimmat satışının söz konusu olmadığını açıkladı.
 
Bakanlıktan yapılan açıklamada, 02 Mart 2015 tarihli bazı yazılı basında, teröristlerin elinde Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) damgalı mühimmat bulunduğuna ilişkin haberler yer aldığı belirtilerek, "10 Eylül 2014 tarihinde yapılan basın duyurusunda da belirtildiği üzere, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumunun herhangi bir terör örgütüne silah/mühimmat satışı söz konusu değildir. Haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem