Bakanlığa yürümek isteyen gruba polis müdahalesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Toplu Sözleşme görüşmelerini protesto etmek isteyen grubun bakanlık önüne yürüyüşüne polis izin vermedi. Emek Mahallesi Kırım Caddesi üzerinde toplanan Birleşik Kamu-İş Sendikası üyesi eylemciler toplu sözleşme gö

Bakanlığa yürümek isteyen gruba polis müdahalesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Toplu Sözleşme görüşmelerini protesto etmek isteyen grubun bakanlık önüne yürüyüşüne polis izin vermedi.

Emek Mahallesi Kırım Caddesi üzerinde toplanan Birleşik Kamu-İş Sendikası üyesi eylemciler toplu sözleşme görüşmelerini protesto etmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yürümek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri grubun bayrak ve pankartlar ile yürüyüşüne izin vermedi. Eylemci grup, pankart ve bayraklarını toplamadan yürümek isteyince Çevik Kuvvet ekipleri ve eylemciler arasında arbede yaşandı. Çıkan arbede sonucu çok sayıda eylemci gözaltına alındı. Eylemcilerin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yürüyüşü için çevik kuvvet ekipleri ile görüşmeleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem