Bakanlar Çok Dertliymiş

Ankara'nın bakanların 2012’nin ilk aylarına ait sıradışı görüntüleri çıktı.Bakanlar, protokolden ve kameralardan uzakta özel bir gecede en doğal halleriyle hem çaldı, hem söyledi. Seçtikleri türküler, “Bakanlar çok dertliymiş” yorumlarına neden oldu. ‘SAR

Bakanlar Çok Dertliymiş

Ankara'nın bakanların 2012’nin ilk aylarına ait sıradışı görüntüleri çıktı.

Bakanlar, protokolden ve kameralardan uzakta özel bir gecede en doğal halleriyle hem çaldı, hem söyledi. Seçtikleri türküler, “Bakanlar çok dertliymiş” yorumlarına neden oldu. 

‘SARI GELİN AMAN...’ 

Önce mikrofonu Erzincanlı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım aldı. “Şu yüce dağlar”ı söyledi. Mikrofonu gönülsüz de olsa alan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise “Sarı Gelin” türküsünden kısa bir bölüm söyleyip sırasını geçiştirdi. Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı’nın söylediği “Sırtındaki Sepetin Ben Olayım Hamalı” isimli Karadeniz türküsü de yoğun alkış aldı. Sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a geldi. Bayraktar’ın “Yaktın Yandırdın Beni..” türküsünü söylerken ciddiyeti elden bırakmaması da dikkat çekti. 

GÜNAY DAYANAMADI 

Mikrofon, son olarak yoğun istekle Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’a uzatıldı. Günay dayanamadı “Hakkını Helal Et Annem”i söyledi. Ankara’da Bakanlar Kurulu’nun sazlı, sözlü ve türkülü trafiği, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

BİR OF ÇEKSEM...

ORDULU İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Hekimoğlu” parçasını seslendirdi. İçişleri Bakanı’na salondakiler de eşlik etti. Çalışma Bakanı Faruk Çelik ise güzel sesiyle söylediği “Bir of çek sem kar şıki dağ lar yı kı lı r” tür kü süy le salondakilerden yoğun alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler