Bakan İslam: "Buraya birlikte ağlamaya geldim"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Mersin’de hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere İstanbul’dan havayolu ile Adana’ya geldi.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Mersin’in Tarsus ilç

Bakan İslam: "Buraya birlikte ağlamaya geldim"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Mersin’de hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere İstanbul’dan havayolu ile Adana’ya geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Mersin’in Tarsus ilçesinde dolmuş sürücüsü tarafından bıçaklandıktan sonra yakılarak vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ailesini taziye ziyaretinde bulunmak için havayolu ile öğle saatlerinde uçakla Adana’ya geldi. Bakan İslam havalimanında taziye evinden dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile karşılaştı. Bir süre VIP’te sohbet ettikten sonra Bakan İslam Mersin’e, Erdoğan’ın kızları ise İstanbul’a hareket etti.

Bakan İslam, alandan hareket etmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İslam, bir basın mensubunun Özgecan cinayetiyle ilgili duygularını sorması üzerine, "Mersin’e gidiyoruz bildiğiniz gibi ailemizi ziyaret edeceğiz. Ben buraya bir kadın ve anne olarak acılı bir kadının elinden tutmaya geldim. Şimdilik bunu söyleyebilirim" diye yanıt verdi.

Bir basın mensubunun da cinayetten sonra idamın herkes tarafından konuşulduğunu sorması üzerine İslam şöyle yanıt verdi:

"Bunların hepsini oturur konuşuruz, şimdi ailemize taziyemizi sunalım. Ben buraya birlikte ağlamaya geldim"

Bu arada, Bakan İslam’dan önce ablasıyla birlikte aileyi ziyaret eden Sümeyya Erdoğan’ın taziyesini sunduktan sonra Kur’an-ı Kerim okuduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem