Babası öldü, hayatı değişti

 Henüz 50 yaşındayken hayata veda eden Jackson'ın ardından çocukları da yüzlerini gizleyen peçeleri, şapkaları, battaniyeleri attı. Üç kardeş arasında özellikle 14 yaşındaki Paris Jackson nereye gitse magazin basınının da ilgisini çekiyor.  Paris Jackson

Babası öldü, hayatı değişti

 

Henüz 50 yaşındayken hayata veda eden Jackson'ın ardından çocukları da yüzlerini gizleyen peçeleri, şapkaları, battaniyeleri attı. Üç kardeş arasında özellikle 14 yaşındaki Paris Jackson nereye gitse magazin basınının da ilgisini çekiyor.

 

 

Paris Jackson önceki akşam babasının doğum günü nedeniyle hazırlanan Rock Stars Never Sleep adlı filmin gösterimine giderken görüntülendi. Indiana'daki gösterimde Jackson kısa kot şortu, siyah tişörtü ve takılarıyla tam bir Rocker görünümündeydi. 

 

Paris Jackson sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da çok aktif. Neredeyse 1 milyona yakın takipçisi var. O da son olarak takipçilerine 'iyi geceler' öpücüğü verdiği fotoğrafı paylaştı.  Görünüşe göre Paris Jackson tıpkı diğer kardeşleri gibi babasının ölümünden sonra daha farklı bir hayat yaşamaya başladı. 

 

13 yaşındaki Paris Jackson, 14 yaşındaki Prince ve 9 yaşındaki Blanket, daha önce de Cirque Du Soleil'in babalarının anısına düzenlediği gösteriye katılmıştı. Los Angeles'taki Grauman's Chinese Theatre'daki etkinliğe Jackson'ın üç çocuğunun yanısıra diğer aile üyeleri ve aralarında Rihanna'nın da bulunduğu ünlüler yer almıştı. 

 

Paris Jackson, geçen yıl ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'e konuşup ve hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatmıştı. Paris Jackson küçükken babasnın kendisini ve kardeşlerini "tuhaf" farklı yöntemlerle koruduğunu dile getirdi bu söyleşide. 

 

Paris "Onunla beraberken yüzümüzü neden kapattığını, kimseye göstermediğini şimdi anlıyoruz. Babam olmadan tek başımıza dolaştığımızda kimsenin bizi tanımasını ve rahatsız etmesini istemiyordu. Normal bir çocuk olarak büyümemizi istiyordu" dedi. 

 

Babaları Michael Jackson hayattayken çocuklarının çok fazla göz önünde olmasını istemiyordu. O yüzden de genellikle yüzlerini maskelerle gizliyordu. Michael Jackson'a, çocuklarıyla birlikte gittiği her yerde onlarca koruma eşlik ediyordu. 

 

Jackson çocuklarına peçe ya da battaniye örtmemişse mutlaka şapka ya da kapüşonla yüzlerini gizliyordu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler