Baba kızı ve sevgilisini öldürdü

 Kayseri’de Ziya Aslan (52), kızı Hülya Aslan (25) ve birlikte yaşadığı Mehmet Rüzgar'ın (23) kafalarına tabancayla ateş ederek öldürdü. Olay yerinden otomobiliyle kaçmak isteyen Aslan, yakalanıp gözaltına alındı. Olay, Melikgazi ilçesi Gesi Fatih mahalle

Baba  kızı ve sevgilisini öldürdü

 

Kayseri’de Ziya Aslan (52), kızı Hülya Aslan (25) ve birlikte yaşadığı Mehmet Rüzgar'ın (23) kafalarına tabancayla ateş ederek öldürdü. Olay yerinden otomobiliyle kaçmak isteyen Aslan, yakalanıp gözaltına alındı.

 

Olay, Melikgazi ilçesi Gesi Fatih mahallesinde meydana geldi. Kızı Hülya Aslan'ın (25) resmi nikah olmadan bir süre önce kaçtığı ve kuaförlük yapan Mehmet Rüzgar ile birlikte yaşamasına içerledi.

Fırıncılık yaptığı belirtilen Ziya Aslan, kızı ve arkadaşını oturduğu Saffet Arıkan Bedük Caddesi üzerinde bulunan apartmanının önüne çağırdı. Aslan burada henüz bilinmeyen nedenle kızı ve birlikte yaşadığı Mehmet Rüzgar'ın üzerine kurşun yağdırdı.

Hülya Aslan, olay yerinde, ağır yaralanan Mehmet Rüzgar ise götürüldüğü hastanede öldü. Olay yerinden otomobiliyle kaçarken yakalanan Ziya Aslan, cinayette kullandığı tabancayla birlikte emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ziya Aslan, emniyetteki sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem