Az daha boğuluyordu

 Samsun’da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan genç, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Dereköy mevkisinde saat 14.30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye gör

Az daha boğuluyordu

 

Samsun’da denizde boğulma tehlikesi geçiren ve vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan genç, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü. 

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Dereköy mevkisinde saat 14.30’da meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Dereköy sahilinde kız arkadaşı ile serinlemek için denize giren Halil İbrahim Gökçe (24), bir süre sonra denizde çırpınmaya başladı. 

Sahildeki vatandaşlar tarafından baygın vaziyette denizden çıkarılan Gökçe’ye ilk müdahaleyi olay yerine çağırılan 112 ekipleri yaptı. 

Sağlık görevlilerinin 20 dakika suni teneffüs ve kalp masajı yaparak hayata döndürdükleri genç, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem